Portekiz Vize İşlemleri

Avrupa Birliği üye ülkeleri arasından biri olan Portekiz’e gitmek isteyenler için Portekiz Vize İşlemleri.

Portekiz Schengen Vizesi Almak İçin Gerekli Belgeler

SPONSORLU BAĞLANTILAR

  • En az 6 ay geçerlilik süresi bulunan pasaport
  • İki adet biometrik fotoğraf (3,5×4,5)
  • Nüfus dairesinden alınmış tam temkinli nüfus kayıt örneği
  • Ssk işe giriş bildirgesi ve 4a hizmet dökümü
  • Görev yazısı ve gideceğiniz tarihlerde izinli olduğunuza dair izin yazısı
  • Son üç aya ait maaş bordroları
  • Maaşınızın yattığı bankadan son üç aya ait hesap dökümü
  • Varsa uçak bileti fotokopisi gidiş dönüş olmalı yoksa şirketimiz sizin adınıza geçici rezervasyon düzenleyecektir.
  • Varsa üzerinize ait tapu ruhsat fotokopileri

  • En az 6 ay geçerlilik süresi bulunan pasaport
  • İki adet biometrik fotoğraf (3,5×4,5)
  • Nüfus dairesinden alınmış tam temkinli nüfus kayıt örneği
  • Vergi levhası, ticaret sicil gazetesi ve imza sirküsü  fotokopisi
  • Son üç aya ait banka hesap esktreleriniz bankadan alınmış kaşeli imzalı
  • Varsa üzerinize ait tapu ruhsat fotokopileri
  • Varsa uçak bileti fotokopisi gidiş dönüş olmalı yoksa şirketimiz sizin adınıza geçici rezervasyon düzenleyecektir.

  • En az 6 ay geçerlilik süresi bulunan pasaport
  • İki adet biometrik fotoğraf (3,5×4,5)
  • Nüfus dairesinden alınmış tam temkinli nüfus kayıt örneği
  • Emekli olduğunuz kurumdan son ayın maaş bordrosu
  • Maaşınızın yattığı bankadan hesap dökümü
  • Varsa uçak bileti fotokopisi gidiş dönüş olmalı yoksa şirketimiz sizin adınıza geçici rezervasyon düzenleyecektir.

  • En az 6 ay geçerlilik süresi bulunan pasaport
  • İki adet biometrik fotoğraf (3,5×4,5)
  • Nüfus dairesinden alınmış tam temkinli nüfus kayıt örneği
  • Öğrenci belgesi
  • Geçiminizi sağlayan veliden masraflarınızı karşılayacağına dair dilekçe
  • Veliniz ne iş yapıyor ise mesleğine dair evraklar
  • Velinizin son üç aylık bankadan hesap dökümü
  • Varsa uçak bileti fotokopisi gidiş dönüş olmalı yoksa şirketimiz sizin adınıza geçici rezervasyon düzenleyecektir.

Portekiz Vize İşlemleri

  1. Adım 1: En az 1 yıl süreli pasaport çıkartılması
  2. Adım 2: Gerekli Belgelerin Hazırlanması ve aracı kuruluşa teslim edilmesi

Portekiz Vizesi Nasıl Alınır

Yukarıdaki evraklarla beraber istediğiniz bir aracı kuruluşa başvuruyorsunuz. Aracı kuruluş sizin adınıza schengen vizesi işlemlerini takip ediyor ve tamamlıyor. Başvuru aşamasındaki aşağıdaki konulara dikkat gösterin.

  • Pasaportunuzun mümkünse minimum 2 yıl süresi olsun.
  • Başvuru evraklarınızda eksik olmasın.

Portekiz Vizesi Kaç Günde Çıkar? Vize için başvuru yaptıktan sonra başvurunun sonuçlandırılması ortalama 1 ay sürmektedir.

Portekiz vizesi kimler alabilir? İsteyen herkes Portekiz vizesi için başvurabilir ancak vizenin verilmesi tamamen Portekiz konsolosluğunun ve orada çalışanların insiyatifindedir.

Portekiz vizesi hangi ülkelerde geçerli? Aşağıda yazılı schengen bölgesi ülkelerde geçerlidir.

  1. Avusturya
  2. Belçika
  3. Çek Cumh.
  4. Danimarka
  5. Estonya
  1. Finlandiya
  2. Fransa
  3. Almanya
  4. Yunanistan
  5. Macaristan
  1. İzlanda
  2. İtalya
  3. Letonya
  4. Liechtenstein
  5. Litvanya
  6. Lüksemburg
  1. Malta
  2. Hollanda
  3. Norveç
  4. Polonya
  5. Portekiz
  1. Slovakya
  2. Slovenya
  3. İspanya
  4. İsveç
  5. İsviçre

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (305 Kişi oy verdi, 5 üzerinden ortalama puan: 5,00. Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)
Loading...

Kimler Neler Demiş?

İlk Yorum Hakkı Senin!

Bildir
avatar
wpDiscuz
İletişim Site yönetimine söylemek istedikleriniz...
Künye Sitemiz künyesi ...
Reklam Ver Reklam vermek için buraya ...
Gizlilik Politikası burokrasi.com.tr gizlilik sözleşmesi